Skip to content

Årets mest
stjärnsprakande jullotterier!

Du läste rätt, det är inte Tryckfelsnisse som har varit i farten, vi har inte bara ett utan två fantastiska lotterier i år.

Se till att det är du som hämtar er beställning

Det första lotteriet stöter du på inne hos oss på tryckeriet. T.o.m. 23 december får nämligen alla som hämtar en beställning ta en av lotterikulorna som hänger på vår fina gran. Vinst direkt och varje gång! Både små och större julklappar hänger i granens barrfria grenar. Dessutom bjuder vi på en och annan pepparkaka och julstämning i mängder.

Stjärnvinsternas stjärnvinster

Alla som lägger en beställning för minst 1 000 kr (ex moms) under december och före julafton är med i den stora stjärnsprakande lottdragningen som kommer att ske i början av januari. Tomtemor satte nästan glöggen i halsen när hon fick se vad tryckerinissarna knåpat ihop. Men vårt motto är att göra allt för att få ditt budskap att synas så vad passar bättre än att lotta ut tre paket med bildekor?

Bildekor-Large

1:a pris Bildekor L

(värde upp till 5 950 kr ex moms)

Bildekor-Medium

2:a pris Bildekor M

(värde upp till 3 950 kr ex moms)

Bildekor-Small

3:a pris Bildekor S

(värde upp till 1 950 kr ex moms)

Se till att följa våra konton på Facebook och Instagram där vi kommer meddela när dragningen sker.

2022 – Vilket år det har varit!

Julhelg och ett nytt år står för dörren och vi vill passa på att tacka alla er, våra kunder, samarbetspartners och besökare, för vad som har varit ett helt fantastiskt år.

Under 2022 har vårt fokus varit att kunna hjälpa er att bli mer hållbara och klimatsmarta.
Vi har bland annat jobbat med strukturer för att det skall gå snabbare och enklare för er. Men även med miljö- och kvalitets certifieringar, samt att hitta olika sätt för att ta vara på spillet från vår produktion. En del av det har blivit lokaltillverkade souvenirer till besöksnäringen på ön och en annan del har Gotland Garbage förvandlat till tallrikar och glas.

Men, inte nog med det. Vi har också hjälpt kunder att börja tillverka förpackningar lokalt. Ett mycket mer hållbart alternativ till att frakta dessa hela vägen från Asien, där många förpackningar tillverkas idag. Dessutom har alla Almedalsveckans kunder fått information om att det bästa för klimatet är att de producerar sitt exponeringsmaterial lokalt här på ön i stället för att producera på andra ställen och sedan frakta det hit.

Utöver detta så har vi fortsatt vara stolta samarbetspartners med föreningslivet på ön, GGN och projektet Alla behövs på Gotland. Det är också genom detta fantastiska initiativ som vi kunnat anställa världens bästa David på produktionsavdelningen.

Vi önskar er alla en riktigt God Jul och Gott Nytt år så ses vi 2023!

Therése Lindström, VD iVisby Tryckeri

Få en gnistrande rabatt på 15 % på din nästa beställning med koden*

TRYCKNISSE 2023

*Gäller på en beställning lagd senast 28 februari 2023, till ett beställningsvärde upp till 5 000 kr.

Fokus på Hållbarhet

Under 2022 så har tryckeriet utöver miljöcertifieringar vart med i framtagandet utav det hållbara spelet “Klivet” tillsammans med bla. Tillväxt Gotland. & Gotland garbage.

Uppgraderad Maskinpark

Inventerat maskiner så att allt skall vara i gott skick och leverera förstklassiga produkter under det kommande året, nytt för 2023 blir även möjligheten till 3D utskrifter.

Kompetensutveckling

Vi har under 2022 utbildat oss för att bredda våra kunskaper i tryckeriet och nyrekryterat för att kunna erbjuda digitala tjänster så som websidor och videoproduktion framöver.

Digitaliserade arbetsflöden

Att flödet i produktionen fungerar är A och O för att kunna leverera i tid. Vi har därför påbörjat en resa där vi integrerar våra maskiner med digitala utskjutnings system från Heidelberg.

CERTIFIERINGAR

Svanenmärkt tryckeri

När man bor på en naturskön ö som Gotland blir det extra påtagligt hur viktigt det är att värna om miljön vi lever i.

Vårt tryckeri är Svanenmärkt. Det innebär att vi tar miljöansvar under hela produktionsprocessen – från materialval till färdig trycksak, exempel som en broschyr, bok eller flyer. Vi uppfyller Svanenmärkningens stränga miljökrav som i första hand omfattar tryckprocessen, men också energiförbrukning, papper och kemikalier som vårt tryckeri använder.

Vi är oerhört stolta över vårt miljöarbete på tryckeriet – både i arbetet med maskinerna, materialen och produkterna, men också i vår dagliga verksamhet där miljöarbetet integreras i samband med kundmöten, planering, investeringsbeslut, inköp, arbetsmetoder, leveranser m.m.

Läs mer om vårt miljöarbete här:
iVisby Tryckeris miljöpolicy.

svanen-700x858-removebg-preview
URVAL AV UTBUD

Våra produkter & tjänster

Produkt

Trycksaker

Kataloger
Affischer
Visitkort
Inbjudningskort

Behöver du visitkort, tidningar,  kuvert, flyers, menyer, talarkort, hyllvippa, kuponger, diplom, tidskrifter, dörrhängare, böcker? Eller något annat som vi missat? Ingen fara, vi kan leverera allt detta och mycket mer. 

Produkt

Gatupratare

Gatupratare
Trottoarpratare
Skyltställ
Bordsskylt/pratare

Gatupratare, trottoarpratare och skyltställ. Finn dina iögonfallande utomhusskyltar hos oss. 

Produkt

Etiketter

Etiketter
Hängetiketter
Namnlappar
Klistermärken

Behöver du etiketter som du kan klistra på din produkt eller förpackning? Titta hit! 

Produkt

Dekaler

Bildekaler
Fönsterdekaler
Golvdekaler
Väggdekaler

Vill du förmedla ett budskap på bilen, fönster, väggar, golvet eller någon annan synlig yta? Vi kan lösa det, också. 

Produkt

Förpackningar

Förpackningar
Papperspåsar
Lådor
Påsryttare
Produktförpackningar

Produkt

Event

Eventtält
Montrar/mässmaterial
Pop-up-väggar
Bannerbows
Diskar/podier

Produkt

Flaggor

Beachflagga
Kioskflagga
Reklamflagga
Fasadflagga
Företagsflagga

Beachflaggor att ha på stranden, gräsmattan eller asfalten, kioskflaggor hängandes utanför er entré eller reklamflaggor efter önskad storlek, form och färg. No worries! Flagga för oss vad du söker, så lyfter vi fram ditt varumärke! 

Produkt

Skyltar

Aluminiumskyltar
Frigolitskyltar
Ljusskyltar
Magnetskyltar
Plåtskyltar
Träskyltar

Hitta dina skyltar hos oss i alla dess olika former, färger och material – allt detta utifrån dina egna önskemål och drömmar! 

Produkt

Konsttryck

Fine Art
Canvastavlor
Grafiska blad
Vykort
Posters
Fotoutskrifter

Vill du framställa dina konstverk och fotografiker? Gör det hos oss! Vi har hjälp många att framställa sitt arbete. 

Produkt

Giveaways

Flaskor
Tygkassar
Reflexer
Pins & badges
Pennor
Muggar

Produkt

Kläder

Jackor
Västar
Kepsar
Kläder
T-shirts
Arbetskläder

Produkt

Kontorsmaterial

Anteckningsblock
Blanketter
Kuvert
Visitkort
Kalendrar
Pennor

Tjänst

Projektledning

Behöver du hjälp att planera och genomföra evenemang från ax till limpa under Almedalsveckan? Vi hjälper dig med allt från projektledning till innehåll. 

Tjänst

Originalprod.

Har du en idé som behöver förverkligas till något konkret? Låt oss visualisera det för dig. Vi har kompetens inom formgivning och originalarbete.

Tjänst

Montering

Beachflaggor att ha på stranden, gränsmattan eller asfalten, kioskflaggor hängandes utanför er entré eller reklamflaggor efter önskad storlek, form och färg. No worries! Flagga för oss vad du söker, så lyfter vi fram ditt varumärke! 

Tjänst

Plock & pack

Vi producerar, plockar ihop och packar dina produkter, och säkerställer en fin leverans till ert evenemang eller kontor. På så sätt slipper ni köra fram och tillbaka i Visby med större lass. Låt oss göra det bekvämt för dig! 

Tjänst

Lagerhantering

Vill ni att vi sköter er lagerhållning, ompackning och distribution åt er? Eller är ni endast i behov av extra lagringsyta? Vi erbjuda flexibla lagerhanteringstjänster, allt från att du får en notis när dina kuvert nått en minimigräns och frågar om du vill fylla på – för att minimera administrationen, till att vara ditt varumärkes förlängda arm vid leveranser.

Tjänst

Uthyrning

Vi gillar återanvändning och vill ge våra inventarier fler syften än bara de få veckorna som de används för enstaka evenemang. Minska din konsumtion och hyr eventmenagsprylar hos oss. Vill du göra dem unika för ditt varumärke? Inga problem. Vi har ju ett tryckeri som kan hjälpa dig med det. 

OFFERT

Offert-
förfrågan.

Fyll i formuläret så gott det går så svarar vi inom det närmsta dygnet. (undantag helgdagar).