Skip to content

KARRIÄR

Säljande kundutvecklare

Är du den vi söker? 

iVisby Tryckeri AB är Gotlands största och enda fullservicetryckeri. Vi jobbar stolt med allt från folieringar av bilar och skyltar till olika trycksaker, förpackningar och etiketter. I vår kunddatabas finns 1 000 tals stora och små kunder som vi servat och samarbetat med genom åren, både på ön och på fastlandet. Vi är nu inne i en utvecklingsresa där hållbarhet, kvalitet och digitalisering är viktiga områden och vi behöver fler kompetenser till vårt team. 

Om tjänsten
Vi letar efter dig som brinner för att göra affärer, tänker lösningsorienterat och som vill skapa långsiktiga och hållbara relationer.  

Dina arbetsuppgifter blir att hitta nya kunder och sälja in våra tjänster, produkter och koncept. I nykundsbearbetningen kommer du även att vara en del av ett team som jobbar med upphandlingar. 

Parallellt med detta ansvarar du för våra bästa och trognaste kunder, att förstå och utveckla deras affärer, säkra kvalitet i allt från kommunikation till produkter och göra dem till våra bästa ambassadörer. Du driver kundprojekt och säkrar hela flödet från första idé eller order till leverans ut till kund. 

Kvalifikationer
Våra kunder gillar ordning och reda, kreativa lösningar och att vi driver deras frågor. Detta innebär att du behöver vara ordningsam, kunna se helheten och att du är självgående i de områden du ansvarar för. 

Vi tror att du har en säljbakgrund. Har du dessutom varit i tryckeri och/eller i byrå/marknadsföringsbranschen så är det en fördel, dock inget krav. Vi ser till personliga egenskaper i urvalet och för oss kan du vara klok och erfaren eller ung och hungrig. Båda fungerar så länge vi ser att vi kan göra resultat och passa ihop. 

Vi jobbar för en hållbar arbetsplats där alla trivs, får utrymme och kan känna sig delaktiga i den utveckling vi påbörjat. Vi eftersträvar jämlikhet och ser gärna olikheter hos individer som styrkor. Hos oss så kan man sitta hemma och jobba, hos kunden eller på plats på kontoret, det är uppgiften som styr valet.  

Ansökan 
Önskar få din ansökan snarat möjligt då urval och intervjuer görs löpande. Deadline för ansökan är 31 oktober 2022.

Övrigt
Heltid, tillsvidare och tillsättning sker enligt överenskommelse. Vi tillämpar provanställning om 6 månader. Tjänsten utgår från vårt kontor i Visby med möjlighet till viss distansarbete.

Om oss
Läs mer om oss och vilka vi är genom att klicka här.

Välkommen att skicka din ansökan senast 31 oktober till Therése Lindström, VD på iVisby Tryckeri. Mejladress: therese@ivisby.se med ditt namn och kontaktuppgifter, en kort introduktion av dig själv och ett cv med personligt brev och/eller din LinkedIn-profil.