Skip to content

KUNDSUPPORT

Vi <3 service

Q&A

Frågor & Svar

Här har vi samlat vanliga frågor och svar. Om du inte hittar just din fråga, tveka inte att höra av dig till oss. Vi finns på telefon, mail eller chatt, eller fysiskt om du vill svänga förbi vårt tryckeri. Du hittar kontaktuppgifter längre ner på denna sida. 

Öppettider

Helgfria vardagar mellan kl 08:00-16:00. 

Priser

Vi producerar dina produkter efter önskemål, därför kan det vara svårt att ge en generell prisbild. Exempel på vad vi behöver veta för att ta fram ett pris är: typ av produkt, mått, antal, vilka färger, önskemål om material och leveranstid, samt om du har färdigt tryckoriginal eller om ni behöver hjälp av oss att ta fram det. 

Leveranstid

Vi försöker alltid att svara upp till dina önskemål om leveranstid när det är möjligt. Vi levererar de flesta ordrar inom 10 arbetsdagar efter att tryckoriginal är godkänt. 

Leverans

När din produkt är färdig så finns det flera leveranssätt: hämta på plats, få det utkört av oss, att vi postar/fraktar eller att vi monterar produkten på plats. 

Produkter

Se vårt utbud här. Om du inte hittar produkten du söker efter, tveka inte att ringa, maila eller chatta med oss. Vi brukar kunna fixa det mesta inom tryckvärlden! 

Tryckfilernas format

Vi behöver er tryckfil i till exempel .pdf .jpg .ai .indd .psd .png .eps. Men helst i .pdf. Om du är osäker om du har rätt fil eller inte, hör av dig till oss så hjälper vi dig. 

Orderstatus

Inom en snar framtid kommer du kunna följa din order. Men för tillfället behöver du kontakta oss för status genom att ringa, maila eller chatta. 

Fakturafrågor

För frågor angående fakturor går det bra att maila in till info@ivisby.se eller ringa på 0498-25 77 70. Eller hör av dig till din kontaktperson som tar ärendet vidare. Ha ditt fakturanummer tillgängligt för snabbare hantering. 

BESTÄLL

Så här beställer du

Att beställa trycksaker för första gången kan vara lite klurigt – därför garanterar vi att vi finns till hands hela vägen! Hos oss är det superenkelt!

Om du vill ha rådgivning om ditt tryckoriginal går det bra att kontakta oss på info@ivisby.se, 0498-25 77 70 eller här i chatten. 

1. Be om en offert

Börja med att skicka en offertförfrågan, du hittar en sådan här eller högst upp i högra hörnet. 

2. Skicka med tryckoriginal

Tryckoriginal kan sändas med i offertförfrågan på hemsidan eller mailas till info@ivisby.se. Om filen är väldigt stor, kan du sända in via tjänster som t ex WeTransfer eller Sprend. 

3. Ange kontaktuppgifter

Var noga med att ange dina kontaktuppgifter och information om vad beställningen gäller, så kan vi snabbt ta hand om din förfrågan. 

4. Vänta på återkoppling från oss

Vi kommer återkoppla till dig om en offert och korrektur att godkänna innan vi går vidare med beställningen. 

Kontakta oss

Ring, mejla
eller besök oss.

Bingebygatan 11
621 41 Visby
Sverige