Skip to content

VÅR HISTORIA

Sveriges äldsta tryckeri

Familjeföretaget iVisby Tryckeri bildades år 1996. I takt med att verksamheten har växt och utvecklats så har flera förvärv under åren gjorts. År 2002 förvärvades Segerdahls Tryckeri, år 2011 köptes Snabba Tryck och ett år senare tillkom Gotlands Grafiska. Sammantaget har de tryckerier som idag blivit en del av iVisby Tryckeri över 100 års erfarenhet. Vi har alltså över 100 år av erfarenhet inom trycksaker, produktion, kundmöte och verksamhetsutveckling. Ganska häftigt, eller hur?

 Vi är stolta över att flera medarbetare från dåvarande tryckerier är kvar i företaget än idag, vilket gör att vi har lång, bred erfarenhet och kompetens inom allt från trycksaker, kreativa lösningar till skyltar och bilfolieringar.  Idag är sonen i familjen, Robin Malmqvist, ägare av iVisby Tryckeri. Så när vi säger att vi vill ha långsiktiga relationer med våra medarbetare – och med våra kunder – då menar vi verkligen det. Vi är här för att vara ett hållbart och långsiktigt tryckeri.

Att vi är långsiktiga syns också i vår maskinpark. Här hittar du både den senaste tekniken som kan leverera stora volymer med väldig precision – och tryckpressar från 50-talet som kan skapa unika trycksaker som moderna maskiner inte klarar av. Vi är dessutom extra stolta över det mångsidiga hantverk som krävs för att få allt detta att fungera – det är verkligen vår specialitet.  Oavsett om det handlar om grafisk design, digital kommunikation, offset, digitaltryck, print, kuvertering, expo så håller vi koll på vad som passar bäst och ser till att det blir rätt från idé till färdig produkt. Tack vare kombinationen av våra människor och maskiner löser vi våra kunders önskningar och problem.

Kanske är inte du som läser det här lika exalterad kring olika trycktekniker som vi är, utan mer intresserad av vilka produkter vi säljer? Vi fattar. Men låt oss bara berätta att vi har stora ambitioner – i form av modiga medarbetare och maskiner, som kan säkerställa att din produkt blir precis som du har tänkt dig. Det är vårt breda och unika kunnande som gör att din idé verkligen kan bli trycksaker som böcker, affischer, skyltar, flyers eller folieringar. Och vi står redo att hjälpa dig att förverkliga dina drömmar och visioner.