Skip to content

KARRIÄR

Grafisk designer

Är du den vi söker? 

iVisby Tryckeri är ett anrikt gotländskt företag med rötter tillbaka till 1800 talet. Vi jobbar med ett brett erbjudande inom offset-tryck, digitalt tryck och expo där kvalitet och vår kompetens är grunden. Vi är just nu inne i en större utvecklingsresa där digitalisering och hållbarhet är viktiga områden och söker nu en grafisk designer med kreativt tänkande.

Om tjänsten
Som grafisk designer ska du visualisera våra kunders önskemål – från idéskiss till färdig trycksak. Det innebär bland annat att skapa original där du som originalare arbetar med prepress, d.v.s arbetet som görs innan produkten går i tryck. Du ansvarar för löpande framställning av reklam och annat material fram tills den ska gå i produktion, där exempel på produkt oftast är fysiskt tryckta medier (broschyr, affischer, skyltar, m.m.) eller digitala miljöer som webbsidor och sociala medier. Exempel på arbetsuppgifter:

  • Producera original från kunders idéer från grunden till att de är färdiga för tryck eller publicering
  • Ha kundkontakt och kundmöten för att säkra idéer och kvalitet
  • Ha hand om kundmottagning
  • Hantera viss kommunikation i sociala medier

Kvalifikationer
Vi söker dig som har minst 2 års erfarenhet av orginalproduktion, formgivning och design för traditionella trycksaker och digitala kanaler, har ett digitalt arbetssätt, är van att möta kunder och självständigt driver dina uppdrag.

Ansökan 
Önskar få din ansökan snarat möjligt då urval och intervjuer görs löpande. Deadline för ansökan är 15 augusti.

Tillträdesdag
Snarast möjligt. 

Övrigt
Heltid, tillsvidare och tillsättning sker enligt överenskommelse. Vi tillämpar provanställning om 6 månader. Tjänsten utgår från vårt kontor i Visby med möjlighet till viss distansarbete.

Om oss
Läs mer om oss och vilka vi är genom att klicka här.

Välkommen att skicka din ansökan senast 15 augusti till Therése Lindström, VD på iVisby Tryckeri. Mejladress: therese@ivisby.se med ditt namn och kontaktuppgifter, en kort introduktion av dig själv och ett cv.